grondig - gefundeerd

Verkoop

Wat voor fiscale gevolgen heeft verkoop van mijn bedrijf? Wat zijn de laatste marktontwikkelingen? Is de regelgeving de laatste tijd nog veranderd? Wat mag ik wel herinvesteren, wat niet? Stoppen met uw bedrijf, maar niet verkopen?

Samen met uw accountant en/ of bankadviseur komen wij tot een plan van aanpak om u te begeleiden en te ontzorgen bij verkoop, verplaatsing of staking van uw bedrijf. Tevens kunnen wij hierbij gebruik maken van ons uitgebreide netwerk.

handdruk1

Aankoop

Kloppen de vergunningen op het aan te kopen bedrijf? wat voor fiscale gevolgen heeft aankoop van een bedrijf? Wat is de waarde van het aan te kopen bedrijf in de huidige markt? Wat is het juiste moment van aankoop? Hoe gaan we het bedrijf financieren?

Om tot een goede aankoop te komen, kunnen wij samen met uw adviseurs van bank en accountant het juiste pad uitstippelen om tot een goed resultaat te komen.

Als u na het lezen van bovenstaand meer wilt weten of vragen heeft, kunt u ten allen tijde contact met ons opnemen voor een vrijblijvend adviesgesprek

logo

Weidehof 16

7772 GX Hardenberg

T 06-53207894

E info@schutte-agra.nl

I www.schutte-agra.nl

KvK 70679940

nieuwsbrief

Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? klik dan op de afbeelding hierboven.

disclaimer